Kementerian Sumber Manusia

Welcome to Portal Rasmi KSM   Click to listen highlighted text! Welcome to Portal Rasmi KSM Powered By GSpeech
Jenis Tulisan :Arial | PT Sans | Century Tukar Bahasa :ENGLISH | BAHASA LAIN

Privasi anda

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung.

Jika anda memilih untuk membuat transaksi atau menghantar e-mel, yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Satu contoh ialah seperti di dalam menyelesaikan atau aduan yang memerlukan maklum balas agensi-agensi kerajaan yang lain.

Maklumat yang dikumpul

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari Portal ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

Apa yang akan berlaku jika saya membuat pautan kepada laman web yang lain?

Portal ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman kami dan anda hendaklah sedar bahawa laman-laman lain yang dihubungkan oleh Portal ini mungkin mempunyai dasar privasi yang berlainan dan kami mengesyorkan anda membaca dan memahami pernyataan privasi tiap-tiap laman.

Pindaan Dasar

Jika dasar privasi ini berubah dalam apa jua cara, ia akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini memastikan anda dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam apa keadaan, jika ada, ia dikongsi dengan pihak lain.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech